PINKK-kokousmatkan kuulumisia: C-alueen vuosikokous Vaasassa

Matkasimme PINKK-porukalla Vaasaan alue C:n vuosikokoukseen 14 hengen voimin 16.-18.3. Matka tehtiin perinteisesti PINKK-bussilla, jonka rattoisassa ja riemukkaassa kyydissä oli myös Akaan, Kankaanpään, Porin, Tammerkosken ja Vammalan kamarilaisia. Bussimatkat eivät olleet pelkästään tutustumista ja yhdessäoloa, vaan saimme myös hyviä vinkkejä optimaalisiin eväisiin ja hyvään oloon PINKK:n koejäsen Sanna Elorannalta. Optimaalisesta ruokavaliosta tullaan muuten kuulemaan lisää toukokuun koko perheen ulkoilutapahtumassa ja tämän vuoden Pinkki-lehdissä kesä- ja joulukuussa.

Perjantain yksi kohokohdista oli yritysvierailu Westenergy Oy:n jätevoimalaan. Pääsimme tutustumaan valmistumassa olevaan voimalaan, joka on kaupunkikorttelin pituinen ja korkeampi kuin 10-kerroksinen kerrostalo.


Kuvassa: Westenergyn vierailulla Jaana, Katja, Sanna, Juha, Jenni ja Marika.

Lauantaina kouluttauduttiin ja verkostoiduttiin muiden kamarilaisten kanssa. Päivän Keynote-puhuja oli Mikael Jungner, joka antoikin paljon ajattelemisen aihetta mm. johtamiseen ja tiimityöhön. Koulutuksen annista tulee juttu kesäkuun Pinkki-lehteen.

Viikonloppu huipentui lauantain iltagaalaan, missä PINKK voitti Paras Viestintä 2011 palkinnon. Palkinto on hieno tunnustus viime vuoden tiedottaja Jaana Hiltuselle ja koko hänen viestintätiimilleen. Palkintohakemuksessa painotettiin nimenomaan uuden toimintatavan rakentamista ja tiimityön toimivuutta ja tärkeyttä. Onnea Jaana ja tiimi!


Kuvassa ylhäällä: vuoden 2011 tiedottaja Jaana ja puheenjohtaja 2012 Juha.

Kuvassa alhaalla: Koko PINKK delegaatio, Katja, Anni, Paula, Sanna H., Elina, Juha, Sina, Jenni, Jaana, Marika, Erkki, Sanna E. ja Matti.

Perjantain puheenjohtajakokouksessa PINKK:lle myönnettiin Hallitusakatemian (entinen Hallitusvirkailijakoulutus) järjestelyoikeudet, ajankohtana 7.-8.12.2012 ja paikkana Ikaalisten Kylpylä. Projektia lähtee vetämään Eija Puranen. Kaikki innokkaat nyt ilmoittautumaan Eijalle mukaan järjestelyihin!

Viikonlopun onnistujiin kuuluu myös PINKK:n Elina Ruuskanen, joka edusti loistavasti alueen puhekilpailussa. Voitto meni tällä kertaa Suupohjan kamarille, mutta meidän Elina sai kunniamaininnan suorituksestaan. Palkintogaalan stagella nähtiin myös Anni Korhonen ja Erkki Salonen, jotka saivat kunniamaininnan Voice of Tuuma -laulukilpailussa. Katso Annin ja Erkin suoritus YouTube-videolta.

Kokousviikonloppu oli siis erinomaisen onnistunut ja hauska. Seuraavan kerran PINKK-porukka lähteekin sitten 20.-22.4.  Lappeenrantaan, siellä nähdään!

 

– Sanna Heiskanen, tiedottaja 2012