Kamarin pikkujoulujen ja käätyjenvaihtajaisten tunnelmia

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin vuoden 2012 kruunasi lauantaina 15.12. pidetyt pikkujoulut ja käätyjenvaihtajaiset. Perinteinen tapahtuma pidettiin tänä vuonna Galleria Bertelissä Finlaysonin alueella Tampereella ja paikalla oli yli 50 pinkkiläistä ja seuralaista.

Illan emäntänä ja juontajana toimi Veera.
Ilta aloitettiin perinteisillä Pink-kuohuilla.

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2012 puheenjohtajamme Juha
otti vieraat vastaan vaimonsa Sannan kanssa.

Pikkujouluissa perinteisesti palkitaan kuluneen vuoden tekijöitä.
Tänä vuonna palkinnon saivat:

Vuoden tulokas Mari Vuorinen (kuvassa kummilusikan kanssa)

Vuoden ritari Antti Pyykkönen

Vuoden kouluttautuja Paula Perälä

Vuoden nuorkauppakamarilainen Sanna Heiskanen

Vuoden toteuttaja Katja Myyryläinen

Vuoden osallistuja Sina Rosengrén (kuvassa palkintotuopin kanssa)

Paras projektipäällikkö Miia-Hannele Vuori

Paras projekti Kangasalan Laulutähti (kuvassa projektipäällikkö Mervi ja projektiryhmää)

Vuoden seuralainen Niko Ruohonen

Pinkein yhteistyökumppani Restamax

Vuoden kummi Miia-Hannele Vuori (kuvassa kummilastensa Mirelin ja Ellimaijan kanssa)

Vuoden pinkkein yrittäjänainen Marianna Osara

Onnea palkituille!

 

 

Kuten sääntöihimme kuuluu, ”poispotkitaan” kaikki yli 40-vuotiaat jäsenet sen vuoden lopussa kun he tuon iän saavuttavat. Tänä vuonna joudumme luopumaan vain yhdestä ansioituneesta kamarilaisesta, Afiästa. Afiä sai muistoksi Reinokaupan lahjoittamat pinkit Ainot. Illan aikana muisteltiin yhteisiä hetkiä Afiän kanssa ja periytettiin lentäviä lauseita, ”Hävikkiä tulee aina!”.

 

 

Tänä vuonna kamarissamme on aloiteltu seuralaistoimintaa, ja paikalla olleet aktiiviset seuralaiset kävivätkin kertomassa kuulumisiaan ja kannustamassa kaikki muitakin mukaan toimintaan vuonna 2013.

 

 

 

 

Illan yksi kohokohdista oli uuden hallituksen pinssitys. Jokainen hallitusvirkailija luovutti oman pinssinsä ensi vuoden tekijöille. Kuvassa tämän vuoden kansainvälisyyslohkon johtaja Katja pinssittää seuraajansa Sandran.

 

Ilta huipentui käätyjenvaihtoon. Kamarimme aikaisemmat puheenjohtajat Tommi ja Jenni siirsivät käädyt ja samalla vastuun painavan taakan tämän vuoden puheenjohtajan Juhan harteilta Jaanalle. Jaana luotsaa kamariamme ja hallitusta vuonna 2013 ja pääsee edustamaan tätä upeaa joukkoa käädyt kaulassa monessa tilaisuudessa.

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2013 hallitus valmiina tulevaan! Kuvassa vasemmalta: Sanna (varapuheenjohtaja), Sandra (kansainvälisyyslohkon johtaja), Jaana (puheenjohtaja), Katja (yhteiskuntalohkon johtaja), Ellimaija (sihteeri), Paula (yksilölohkon johtaja), Mari (tiedottaja), Juha (edellisen vuoden puheenjohtaja ja Marianna (yhdistyslohkon johtaja). Kuvasta puuttu Ville (rahastonhoitaja).

Kuvat: Hanna Sirniö
Tekstit: Sanna Heiskanen

 

 

P.S. Kävihän meillä paikalla Joulupukkikin,
jonka syliin mm. senaattorimme Annette uskaltautui.