Isolla otteella!

Akaan Nuorkauppakamari ry:n ja Urjalan MotoAction ry:n välinen kauppa DTM Akaa –konseptin myymisestä käteltiin hienoissa puitteissa Konetalo Niemelän järjestämässä kevätpäivässä 27.4.2013 Urjalassa.

Kuvassa: Lari Löflund Akaan Nuorkauppakamari ry:stä  ja Pasi Niemelä Urjala MotoAction ry:stä.

DTM Akaa on päältäajettavien ruohonleikkureiden katuratakilpailu, jossa ajetaan SM-luokissa tosissaan – kyllä, myös ruohonleikkurikisoilla on oma SM-sarja! Nuorkauppakamarilaisille järjestettiin myös oma luokka vuonna 2012. Tästä hyvää esimerkkiä antoi viime vuonna PINKK-tiimi, jolla oli homma hallussa niin asenteen kuin tuunaamisenkin puolesta.

Kuvassa: Voitokas Team PINKK sekä Akaan isännät Lari ja Kimmo

Idea projektista lähti liikkeelle vuonna 2009 Jere Hakalan, Hanna Hakkaraisen ja Kimmo Niemisen ideoimana. Tapahtuma otettiin innokkaasti osaksi toimintasuunnitelmaa vuodelle 2010, jolloin projekti toteutettiin ensimmäisen kerran. DTM Akaa kasvoi  vuosi vuodelta laajemmaksi tapahtumaksi nousten SM-osakilpailuksi ja kooten osallistujia Virosta asti. Tapahtumaa kehitettiin jatkuvasti isommaksi ja laadukkaammaksi kokonaisuudeksi niin kisailijoille kuin katsojille. Tästä suuren kiitoksen ansaitsee vuoden 2012 projektipäällikkömme Jouni Parikka.

Nuorkauppakamaritoimintaan liittyy ajatus, että kaikkea pitää ja saa tehdä kerran. Näin ollen oli selvää, että jossain vaiheessa olisi luopumisen aika. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Pasi Niemelä seurasi vierellämme kasvavaa tapahtumaa, ja niinpä konseptin tullessa myyntiin olivat sopimusneuvottelut lyhyet, sillä kumpikin osapuoli tiesi, mistä DTM Akaassa on kyse.

Toivotamme MotoAction ry:lle mahtavia tapahtumia!

P.s. Lue Team PINKK:n edesottamuksista ja kokemuksista kesältä 2012 DTM Akaassa täältä!

Lari Löflund
Akaan Nuorkauppakamari ry
Puheenjohtaja 2013