Lämpöä talveen ja business-suhteisiin Kyrösjärvi-kokkareilta

23. Kyrösjärvi-kokkarit vietettiin perinteiseen, mutta hyväksi havaittuun tyyliin viime lauantaina. Pitkin Pirkanmaata kokoonnuttiin isäntäperheisiin viettämään alkuiltaa seurustelun ja herkullisten tarjoilujen äärelle. Isäntäperheistä oli kuljetus Rantasipi Ikaalisten Kylpylään jatkamaan verkostoitumista 450 henkilön voimin. Oheisohjelman lisäksi laitettiin jalalla koreasti Juha Metsäperän tahdittamana. Itse heitin haasteen kaikille paikalla olleille kartoittaa omia verkostojaan, kertoa nuorkauppakamaritoiminnasta, rohkaista mukaan ja ilmiantaa 25-40-vuotiaita seudun avainhenkilöitä.

Kuvassa: Isäntäperheet
 

Kiitos kaikille osallistujille, projektipäällikkö Tommi Kauppiselle, luottopakkipariskunta Tommi ja Terhi Luomajärvelle ja yhteistyökumppaneille: Leppäkosken Sähkö, Linkosuon Leipomo, Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Neste Ikaalinen, HeikkiHarju.com, MedikaNova, AndyHopi/ Täysii-seminaari, Ikaalisten Auto, Painotalo Eloranta Oy/ Kirjapaino Painomusti. Te mahdollistitte vuoden suurimman ja kuumimman verkostoitumistapahtuman!

Ellimaija Ahonen
PINKK PRES 2014