Villieläimiä ja vaalihumua Härmässä

C-alueen aluevaalikokousta vietettiin aurinkoisessa säässä syyskuun toisena viikonloppuna Powerparkissa. PINKKit kissaeläimet valtasivat areenat ja hurmasivat vaalikokoustajat kamppanjoidessaan PINKKin omien ehdokkaiden, Ellimaijan ja Hannan puolesta.

Viekkaasti liikkuvat viirusilmät, Tarzan-henkiset urokset sekä oma siperian tiikerimme Putin varmistivat että PINKKillä oli perjantai-illan parhaat pöhinät niin ehdokaskokkareilla kuin jatkoillakin! Kokkareilla kampanjoitiin, kuvattiin sirkuksen kissaeläimiä kamarikavereineen ja saatiin hirmuinen määrä uusia tuttavuuksia. Illan päätteeksi mökin saranat paukkuivat liitoksistaan kun ellinkäisten kostuttama joukko pisti parastaan. Nukkumaankin joku lienee ehti ennen aamun strategiakoulutusta..

Lauantai huipentui monta kertaa; ensin debatin finaalissa, joka voitetaan ensi kerralla, sitten varsinaisessa vaalikokouksessa, jossa äänestettiin tekijät ensi vuodelle ja lopulta Circusgaalassa kuohuvan äärellä. Aivan huipuista ehdokkaista ja intohimoistakin ihtohimoisemmasta kampanjoinnista huolimatta PINKK ei saanut ensi vuodelle aluejohtajaa omasta kamarista, mutta edustus alueella on ensi vuoden R-INTin, Hanna Toimin toimesta taattu ja loistava, onneksi olkoon Hanna!

         

Tässä pöhinässä on ilo olla mukana!

Eli seuraavaa odotellessa,

Laura
PINKK koejäsen