Junior Chamber MasterChef – makujen ilotulitusta

Kuukausitapahtumamme piti sisällään tällä kertaa ennen kaikkea kulinaristisia makuelämyksiä maustettuna kilpailuhengellä. Ilta alkoi senaattorin tervehdyksellä, jonka lausui koejäsenemme Late. Tämän jälkeen pääsimme tutustumaan Pyynikin Käsityöpanimon tuotteisiin ja kuulemaan valmistusprosessista. Allekirjoittaneen suosikiksi nousi Pikkuportteri, mutta jokaiselle laadulle löytyi omat kannattajansa.

 

Raaka-aineita oli laidasta laitaan…                              Satun ja Virpin salmiakkiylläri tulilla…

Arto Rastaan johdolla varsinainen MasterChef -kisa lähti maisteluiden jälkeen käyntiin. Joukkueiden vastuulla oli valmistaa alkuruoka ja pääruoka 50 minuutissa. Kaikki seitsemän joukkuetta onnistuivat loihtimaan haastavissa olosuhteissa molemmat ruokalajit – hella oli käytössä 10 minuuttia per joukkue ja työvälineitä oli rajallisesti. Annosten laatu yllätti tuomarimme, tosin happo kuului puuttuvan useammasta kuin yhdestä annoksesta. Tiukan kisan voittajaksi kirivät Jaana ja Marko. Voittajat pääsevätkin nauttimaan ansaitusti Arto Rastaan ravintolaan Bistro LePotiin kolmen ruokalajin menusta.

 

Aluejohtaja Jenni ja Hemppa tuomariston                  Neljän kärki + tuomaristo ja Late
armottoman analyysin edessä

Kisan jälkipuintien aika oli saunomisen ja iltapalan yhteydessä. Ilta jatkui Ilonaan, jossa karaokehuone täyttyi kultakurkuista ja iloisesta Pinkk -kansasta. Tekemisen meininki oli aivan loistavaa ja tunnelma katossa koko illan. Hatun nosto tuoreille koejäsenillemme Janinalle ja Ollille, että he lähtivät heti ennakkoluulottomasti Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tapahtumaan mukaan.

Maukkain terveisin,
Reija