Nostetta ja palkintoja aluevuosikokouksessa

      

 

 

     

Viikonloppuna vietettiin alue C:n vuosikokousta Ikaalisten kylpylässä. Saumattomasti sujunut Kankaanpään Nuorkauppakamarin järjestämä Efekti 2015 antoi osallistujilleen positiivista nostetta ja aihetta jopa leijuntaan.

Puheenjohtajat aloittivat perjantain kokoustamalla ja jatkoivat muun kokousväen mukaan muun muassa Nuorkauppakamarilaisten evenig show'hun ja Bisnestreffille. Myöhemmin illalla vauhdikasta tulojuhlaa vietetiin karaokekilpailun säestämänä ja PINKKejä suloääniä kuultiin useampiakin. Perjantaina ja lauantaina kokousväki jakautui koulutuksiin ja kuuntelemaan mielenkiintoisia key note -puhujia.

PINKK:llä oli reipas edustus myös Trade Show -alueella: markkinoimme Team Finlandiaa ja Turkki maailtaa, jonka ohessa pääsee näppärästi matkaamaan kansalliseen vuosikokoukseen Tahkolle ja kokemaan kuuluisan PINKK-bussin tunnelman. Trade Show-alueelta pääsimme myös seuraamaan PINKK:n puhekilpailuedustajan Henri Mäkelän huikeaa suoritusta. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta taso oli kova.

Lauantai-ilta huipentui gaalaan, jossa palkittiin vuoden 2014 alueen tekijöitä ja kamareita. Palkintojenjakoa ennen kansallinen puheenjohtajamme Johanna Lundán pääsi yllättämään loistavan Mia-Hannele Vuoren aivan täysin – onnea vielä kerran tuorein PINKK:n senaattoreista, Mia-Hannele Vuori #74119!

Palkinnoista PINKK pokkasi toista kertaa putkeen Vuoden ceemäisimmän kamarin palkinnon – toiminnassamme näkyi SNKK:n stategia ja vuodelle asetetut tavoitteet saavutettiin kiitettävästi. PINKK ylläpiti alueen henkeä ja tarjosi apua alueen muille kamareille.

Vuoden 2014 PRES Ellimaija Ahonen palkittiin alueen Vuoden puheenjohtajana. Ellimaija johti PINKK:iä sydämmellisesti ja innokkaasti, loi ympärilleen positiivista fiilistä ja oli aina valmis auttamaan PRES-kollegoitaan.

Tunnustusta tuli myös alueella edustaneelle nykyiselle PRES:lle, Sina Roséngrenille, joka palkittiin Vuoden aluejohtoryhmän jäsenenä. Sina vei aluesihteerin viran täysin uudelle tasolle tarkkuudellan, JC-tietämyksellään ja vastuunkannollaan.

Hienoa PINKK ja Sina ja Ellimaija, olette jättäneet jäljen! Ja hyvä PINKK, jälleen ceemäisinpänä! Tällä pöhinällä ja nosteella meidän kelpaa jatkaa jo hyvin alkaneeseen vuoteen.

Vielä hieman leijaleviin tunnelmiin,
Laura Ristaniemi

SECY