Turkkilaista matkantekoa ja palkintosadetta kansallisessa vuosikokouksessa

Suomen nuorkauppakamareiden kansallista vuosikokouksta vietettiin huhtikuisena viikonlopuna Tahkon jylhissä maisemissa.

Perinteiseen PINKK-bussimatkaan oli tällä kertaa yhdistetty Turkki-maailta, joten PINKKiläisten lisäksi muutkin alueen matkalaiset pääsivät tutustumaan kevään Eurooppakokouksen kohdemaahan matkanteon lomassa. Turkkilaisen PINKK-bussin lentoemännät johdattivat matkustajat faktatiedon lisäksi turkin kieleen, tiukkaan kaupankäyntiin ja tinkimisen saloihin. Matkalla nautittiin turkkilainen lounas ja päästiin tutustumaan myös maan musiikkitarjotaan.

 

Varsinainen kokousviikonloppu vietettiin perinteiseen tapaan kokoustaen, kouluttautuen ja verkostoituen. Perjantaina PINKK palkittiin SNKK:n tehokkuusohjelman Hopea-tasolla. Vuosi 2014 on siis tehty aktiivista toimintaa!

Koulutukset ja viikonlopun key note -puhujat oli rakennettu digitalisoitumisen ympärille, mutta opimme välissä myös siitä, mitä on motivaatio 3.0 ja kuulimme key note -puhujia, Ville Tolvasta ja Tuomas Enbuskea. Kokouksessa puheenjohtajamme tuli myös valituksi kouluttautumaan Nordic Academyyn, onnea Sina!

Vuosikokousviikonlopun ehdoton huipennus oli PINKK:n osalta palkintogaala. PINKK sai nauttia suoranaisesta palkintosateesta: vuoden tulokkaana palkittiin Satu Herrainsilta, vuoden puheenjohtajana Ellimaija Ahonen ja nappasimmepa vielä parhaan toteuksen palkinnon Vuoden nuori johtaja -projektista.

Onnea Satu, Ellimaija ja Vuoden nuori johtaja -projektitiimi olette ansainneet palkintonne! On hienoa kuulua tällaiseen nuorkauppakamariin!

Juhlatunnelmiin,

Viestintätiimi