Miksi PINKK –jäsenyys kannattaa myös tulevana vuotena?

Viestintätiimi laittoi aivonsa raksuttamaan ja mietti porukalla ”pinkkiläisyyden” parhaita puolia ja miksi jäsenyys kannattaa myös vuonna 2016.

PORUKKA. Kamarimme koostuu huikeasta porukasta, joka osaa iloita ja juhlia. Joukkoomme ei kuulu seinäruusuja vaan yhteisissä tapahtumissa nauru raikaa ja samppanja virtaa. Jokaisen juhlan jälkeen vannotetaan, että ei enää ikinä.. Mutta.. Seuraavalla kerralla taas juhlitaan vähän isommin!

EC2016. PINKK järjestää ensi kesänä eurooppalaisille vieraille oheisohjelmaa saunomisen ja houstaamisen merkeissä. Kuka haluaisi missata tämän!

PROJEKTIT. Myös ensi vuonna on luvassa mielenkiintoisia projekteja, joista jokainen jäsen voi valita mieleisensä joko omalta mukavuusalueeltaan tai haastamalla itsensä myös sinne epämukavuusalueelle. Mukavuusalueiden projektit ovat itseä kiinnostavia ja sujuvat arjessa mukana ilman sen suurempaa stressiä. Epämukavuusalueiden projekteissa on mahdollisuus viedä omia tavoitteita eteenpäin asioissa, joihin voisi muuten olla vaikea motivoitua. Tiimin tuki on epämukavuusalueen projekteissa korvaamaton voimavara. Kaikki PINKK -projektit ovat kuitenkin lempeitä, joissa kompastelu sallitaan.

VAATEKAAPPI. PINKK tarjoaa sinulle mahdollisuuden täyttää vaatekaappisi mitä upeammilla iltapuvuilla.. ja samalla selittää sen miksei samaa pukua voi käyttää useammin kuin kerran.

KIELITAITO. Tulevana vuonna tulee mahdollisuuksia päästä kehittämään kielitaitoasi useilla eurooppalaisilla kielillä. Viimeistään silloin pääset toteamaan, että kielitaitosi on suoraan verrannollinen promillemäärääsi..

KOULUTUKSET. Parhaimmassa tapauksessa vakuutat työnantajasi koulutusten mahtavuudesta ja pääset työajalla eeppisiin koulutuksiin, joissa voit twiitata sormesi verille ja juoda kahvia niin, että napa ratkeaa!

VIESTINTÄTIIMI HAASTAA KAIKKI TALKOISIIN. Sokerina kupin pohjalla.. Viestintätiimi tulee ahdistelemaan jäseniään myös ensi vuonna kuvien ja juttujen peräämisellä! Et pääse meitä pakoon, vaikka kuinka yrität.. Eli älä pelkästään varaudu siihen, että joudut ottamaan tapahtumasta kuvia, vaan myös siihen, että niitä tullaan karhuamaan sinulta hetkenä, jolloin vähiten sitä odotat!

Viestintätiimi toivottaa kaikille:  Menestystä vuodelle 2016!