Uskalla unelmoida!

Ilman unelmia elämästämme puuttuu jotain hyvin oleellista. Ajaudumme vain elämäntilanteesta toiseen ilman, että olemme itse aidosti kuskin paikalla. Unelmointi ei ole haihattelua vaan tulevaisuuden suunnitelmien miettimistä. Mikäli emme anna aikaa omille unelmille ja unelmoinnille, moni asia jää tekemättä ja unelmat ovat entistä kauempina. Meidän tulee entistä rohkeammin asettaa ja nimetä itsellemme unelmia, joita tavoittelemme. Unelmien nimeämisen kautta saamme käyttöömme suuren määrän tahtoa, sisua ja uusia voimavaroja.

Kaikkein tärkeintä on uskoa itseensä ja unelmaansa. Kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä on vain rohkeus ja usko tavoitella niitä. Itsensä arvostamisella on suuri merkitys unelmien toteutumiselle, sillä saavutamme juuri sen, minkä arvoisia uskomme itse olevamme.

Unelmat käyvät harvoin toteen vahingossa tai pelkällä tuurilla. Unelmien eteen tulee tehdä töitä. Ihmiset, jotka elävät unelmille tietävät tarkkaan mitä he haluavat ja tekevät töitä unelman saavuttamiseksi. Kun unelmia lähdetään toteuttamaan, meidän tulee asettaa tavoitteita matkan varrelle.  Meidän tulee ottaa ensimmäisiä askeleita ja luottaa siihen, että seuraavat askeleet ilmestyvät kyllä. Vaikka ensimmäiset askeleet olisivat kuinka pieniä, niin ne vievät meitä kuitenkin aina lähemmäksi kohti päämäärää. Ei kannata jäädä odottamaan, että jokin ulkopuolinen asia toteutuisi. Kukaan muu ei vie kohti unelmiasi, kuin sinä itse!

Menestyjät ovat ikuisia unelmoijia ja parasta unelmoinnissa on unelmien toteutuminen. Se tunne, kun saavuttaa sen mitä on unelmoinut, on mahtava. Silloin mieleen palaa se hetki, kun ensimmäisen kerran tämä silloin saavuttamattomalta tuntuva unelma kävi mielessä.

Toivon, että jokainen asettaa itselle edes yhden unelman ja kirjoittaa unelman ylös huolimatta unelman suuruudesta. Suuretkin unelmat ovat toteutettavissa, ne vaativat vain hiukan enemmän aikaa ja askelia. Seuraavaksi jokaisen tulee määrittää ensimmäinen askel kohti unelmaa ja lähteä tavoittelemaan sitä. Missään vaiheessa ei saa menettää uskoa itseensä tai unelmaansa. Lopuksi tulee nauttia siitä, kun unelmat toteutuvat ja varautua siihen että ne todellakin toteutuvat.

Annetaan unelmillemme mahdollisuus toteutua!

Satu Herrainsilta / DP2016