Hae mukaan toimintaamme! Jäsenhaku on auki 7.3 asti.

Hienoa kun saavuit sivuillemme. Haluaisitko olla mukana nuorkauppakamari toiminnassa, maailman parhaan harrastuksen parissa? Laitathan sivujemme kautta koejäsenhakemuksen tulemaan niin olemme yhteydessä. Etsimme aktiivisia, kehittymis haluisia henkilöitä mukaan joukkoomme tosi tarkoituksella. Oletko Pirkanmaalla asuva alle 40-vuotias nuori aikuinen ja haluat vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja kehittää omaa osaamistasi? Olet oikeassa paikassa. Nähdään ja kuullaan pian!

2 ajatusta aiheesta “Hae mukaan toimintaamme! Jäsenhaku on auki 7.3 asti.”

 1. Aija Paananen

  Hei,

  Haen mahdollisesti koejäsenyyttä. Kertoisitteko toiminnastanne lisää?

  -Aija Paananen

  1. jcipirkanmaa

   Hei Aija!

   Mielellämme annamme lisätietoja toiminnastamme. Minkälaisia kysymyksiä sinulla olisi? Voisin välittää yhteystietosi meidän koejäsen valiokuntaamme tai varapuheenjohtajallemme halutessasi, jotta voitte suoraan keskustella esimerkiksi puhelimitse?

   Ystävällisin terveisin

   Virpi Mäkelä
   LIO 2021
   Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Kommentointi on suljettu.