Telttarieha – riehumista ja telttahenkeä?

Likimain. Kihinää ja kuhinaa jo bussia odoteltaessa Vanhan kirkon edustalla. Kuin päiväkotilapset luokkaretkelle lähdössä! Tämän vuotinen Tammerkosken nuorkauppakamarin organisoima Telttarieha pidettiin Survivor-hengessä Lempäälän ja Tampereen rajamailla. PINKK:stä paikalle saapui kourallinen osallistujia, mutta ilahduttavinta oli nähdä JC-tovereita ympäri C-aluetta. Myös yksi rohkea B-alueen ensikertalainen uskaltautui mukaan – hatunnosto! Hienoa oli myös nähdä lukuisia ensi vuoden toivoja ja terttuja tekemässä omaa kampanjaansa näkyväksi saapumalla kyseiseen tapahtumaan pitkänkin matkan takaa.

 

Kahdeksan eri tiimiä ilakoi rastit läpi; toiset verenmaku suussa, toiset…hmmm…hartsportin tai Survivor-keitoksen vihloessa hampaita. Tiimiini osui Sina PINKKistä ja muu väki oli saapunut Tammerkoskesta, Tampereen kamarista, Keurusseudulta ja Muuramen kamarista. HELLviytyjät ristimänimen saanut joukkueemme otti mahtavan startin ensimmäisessä lajissa vesirastilla, mutta sen jälkeen voimajuoman teho alkoi hiipua ja suoritukset sen mukaan. Keskityimme ilmeisesti enemmän verkostoitumiseen ja hengennostatukseen, kuin suorituksiin… Itse löysin vahvuuteni puhallusammunnassa – ei mikään hullumpi harrastus sekään olisi!

 

Vihreä polku tarjosi upeat puitteet kisailuille, kohtaamisille, tamperelaisille perinneherkuille ja lempeille löylyille railakkaassa seurassa. Survivor-porukasta taisi löytyä useampikin kultakurkku ja wanna-be-Idol – telttasaunassa kolmatta tuntia jatkuneet loilotukset  eivät voi kertoa muusta kuin onnistuneesta tapahtumasta ja joviaalista JC-hengestä! Kiva nähdä, että JC:t ovat aktiivisia myös kesällä – vierivä kivi ei sammaloidu.

Ellimaija Ahonen
Oman elämänsä sankaritar
Sihteeri & tiedotustiimiläinen 2013
Pirkanmaan Nuorkauppakamari