Uudenlainen elämyskeskus Crazy Golf irrottaa arjesta – joko olet kokeillut?

Syksy toi Tampereen Puutarhakadulle uuden elämyskeskus Crazy Golfin. Lähes tuhatneliöinen viihdekeskus tarjoaa loistavat puitteet ja vähän erilaisen vaihtoehdon virkistyspäiville, pikkujouluille, kaveriporukan illanvietolle, synttärikemuille tai vaikkapa lastenkutsuille.

Kolmeen kerrokseen mahtuu minigolfia, curlingia sekä baari, joka tarjoaa juotavaa ja purtavaa niin pikkunälkään kuin sokerihampaan kolotukseen. Crazy Golfin näyttävissä tiloissa perusarki korvataan hauskanpidolla ja yhdessäololla – työporukan, yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden, perheen ja ystävien seurassa.

Crazy Golfin 16-reikäinen minigolfrata on varustettu eri teemoin, yksityiskohdin ja efektein. Pelimaisema vaihtuu faaraon hautakammiosta aina villiin länteen, mummon kammarista autoromuttamolle ja rock ’n’ roll -miljööstä supersankarien sarjakuvamaailmaan. Pelatessa ei siis ikinä tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu ja kokemus on joka pelikerralla hieman erilainen.

Kaikenkirjavan golfradan lisäksi Crazy Golfista löytyy kolme curlingrataa. Synteettisellä jäällä, oikeilla kivillä sekä jäähallilavastuksella pääsee aitoon curlingtunnelmaan. Kaksi erillistä curlinghuonetta on mahdollista varata yksityiskäyttöön. Crazy Golf tarjoilee myös oman kabinetin lastenjuhlia varten.


 
Siinä missä isä voi tulla viettämään vauhdikasta peli-iltaa kavereineen, äiti voi irrotella naisporukalla ja jälkikasvu omilla kesteillään muiden pienempien kanssa. Viihdekeskus palvelee siis kaikenikäisiä.

Kello ei arjesta irtautujaa liikaa rajoita, sillä Crazy Golf pitää ovensa auki arkipäivisin iltapäivästä myöhäisiltaan ja viikonloppuisin aina aamukahteen saakka.

Jos paikka ei ole vielä tullut tutuksi, niin nyt on hyvä aika tutustua. Näin pikkujoulukauden koittaessa kannattaa myös katsastaa, mitä kaikkea muuta Ravintola.fi-ravintoloilla on tarjottavanaan! (linkki http://www.ravintola.fi)

Crazy Golf
Puutarhakatu 21
p. 010 4233218
info@crazygolf.fi

Avoinna:
Ma-To 15-23
Pe 14-02
La 12-02
Su 12-23
Kello 18 jälkeen K-18
www.crazygolf.fi