Vuoden 2016 tulokkaan mietteitä rikkaasta vuodesta Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa.

 
Anne-Mari Maniskka, vuoden tulokas 2016, Pirkanmaan nuorkauppakamari
 
                                                                                                                                                                                                                                    
 
                                                                                                                       
Vuosi sitten sain kutsun Kyrösjärvi Kokkareille ( jos et vielä ole kuullut legendaarisesta tapahtumasta niin kyseessä on Pirkanmaan Nuorkauppakamarin järjestämän satojen ihmisten verkostoitumistapahtuma, millä on vuosikymmenien perinteet). Tuolloin en vielä tiennyt millaisesta tapahtumasta oli kyse, ilmoittauduin kuitenkin mukaan, sillä kukapa nainen ei haluaisi kaapin perältä kaivella ”pikkumustaansa” esiin ja päästä juhlimaan 😉
 
Kyseisen illan aikana JC polkuni sai alkunsa. Ihmiset tekivät ensimmäisenä vaikutuksen, joukko täynnä aitoja ja hyvällä fiiliksellä varustettuja ihmisiä, PINKKläiset. Alku ihastuksen jälkeen aloin selvittämään,mitä tämä porukka touhuaa yhdessä. Kaikkea ei tietenkään ”päivänvaloon” tuoda,mutta toiminta huippu tyyppien kanssa herätti kiinnostusta ja päätin heti kokkareiden jälkeen hakea koejäseneksi Pirkanmaan Nuorkauppakamariin. Tuosta lähtien onkin JC-pyörteessä oltu mukana.
 
Vuoden vaihteeseen mennessä olin kerennyt osallistumaan moniin koulutuksiin, neljään eri projektiin( joista yhdessä projektipäällikkönä), vaalikokous viikonloppuihin sekä moneen muuhun oheistoimintaa. Kamarin vaalikokouksessa valittiin varsinaiseksi jäseneksi ja samaisena iltana äänestettiin vuoden 2017 LOMiksi(liekö syynä lupaamani ”villit” tapahtumat, tiedä häntä) sekä kirsikkana vaiko sanotaanko ennemminkin Mansikkana kakun päällä, sain kunnian ottaa vuosijuhlissa vastaan Vuoden Tulokas-palkinnon. HUH!
 
Voisin veikata,että en ole ensimmäinen enkä taatusti viimeinen,kenellä on näin vauhdikas tulokas vuosi.
 
Vuosi sitten en olisi voinut toivoakaan näin ”rikasta” vuotta. Olen kasvanut ihmisenä, olen oivaltanut uusia asioita, omat näkemykseni on laajentunut ja määrätietoisuuteni on kasvanut. Olen ennen kaikkea saanut suuren määrän uusia ystäviä, jotka ovat samankaltaisia (muttei onneksi liiaksi samankaltaisia). 
 
Haluan kiittää kaikkia JCläisiä,joita olen kuluneen vuoden aikana tavannut, JCläisiä, joiden tarinat ovat innostaneet tavoittelemaan tähtiä taivaalta. Olen saanut ympärilleni huippu tyyppejä,joilta saan energiaa mennä niin pitkälle kuin olen ikinä valmis menemään. Erityiskiitos omalle kamarille, kurkotetaan yhdessä korkeammalle!
 
Toivotan kaikille menestyksekkäämpää vuotta 2017! 
 
 
–                     PINKKn makein Mansikka