Tammikuun PINKKiläinen Anne-Mari Mansikka

 
KUKA?

Olen Anne-Mari Mansikka. Menestyksen nälkäinen ja korkeat tavoitteet asettava. Poistun mielelläni pois omalta mukavuusalueeltani, sillä tiedän, että tämä kehittää kaikista eniten. Olen avoin, rehellinen ja helposti lähestyttävä. Tuen ja kannustan ihmisiä ympärilläni.

MITÄ?

Tällä hetkellä työskentelen Ideaparkin Kultajousessa myymäläpäällikönä ja kuukauden sisään siirryn Hämeenkadun Kultajouseen, missä tehtäväkuvaani kuuluu myymäläpäällikön tehtävien lisäksi myös kyseisen liikkeen loppuunsaattaminen. Koulukseltani olen yo-pohjainen hotellivirkailija.

MIKSI?

Olen ikäni työskennellyt asiakaspalvelussa eri kokoisissa sekä eri alan yrityksissä. Viihdyn ihmisten kanssa työskentelystä ja nautin jokaisesta asiakaskohtaamisesta. Eniten työssäni motivoi vapaus toteuttaa asioita annettujen raamien puitteissa. Ongelmatilanteiden ratkaisut sekä kokonaisuuksien hahmottaminen viehättävät kovasti ja tuo ”lisämaustetta”.

JCI?

Sain kolme vuotta sitten kutsun Kyrösjärvikokkareille. Etkoilla tutustuin kamarilaisiin ja olin täysin varma siitä hetkestä lähtien, että paikkani tulisi olemaan Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa. JCI -toiminnasta saatu arvo on sanoinkuvailematonta. Olen saanut suuren määrän määrätietoisia ja menestyksen nälkäisiä ihmisiä ympärilleni. Näiltä ihmisiltä olen saanut paljon uusia ajatuksia ja ideoita, myös rohkeutta ajatella eri tavalla ja pyrkiä kohti omia unelmia.

MENNEISYYS?

Paras muistoni nuorkauppakamariurani varrelta on se, kun sai ensimmäistä kertaa suunnitella ja toteuttaa itselle tärkeän projektin. Nuorten taloustaidot -kiertue on henkilökohtaisesti tärkeä projekti ja olen kiitollinen siitä, että sain toteuttaa sen PINKKn nimissä.

TULEVAISUUS?

Tänä vuonna kehitän erityisesti esimiestaitojani, ajankäytönhallintaa sekä delegointia. Haluan oppia olemaan myös enemmän armollisempi itseäni kohtaan. Kun parhaansa tekee, se riittää.