Toukokuun PINKKiläinen Virpi Mäkelä

KUKA?

3 lapsen tuplayrittäjä-äiti. Olen sellainen perinteinen multitalentti, liekö salaisuus kokeilunhalussa, mutta moni asia sujuu kunhan edes kerran pääsee kokeilemaan ensin!

MITÄ?

Viralliselta ammatiltani olen tarjoilija, mutta toimin tällä hetkellä vakuutusasiamiehenä, itsenäisenä yrittäjänä. Työskentelen myös baareissa oman yritykseni lukuun.

 
MIKSI?

Työni parhaita puolia on sen haastavauus, olen helposti ”kyllästyvää” sorttia jos ei haasteita ole riittävästi, toki myös vapaus arjessa ja tekemisessä motivoi eteenpäin.

JCI?

JC-urani alkoi seuralaisena olemisesta kun arvoisa DP Henri Mäkelä hyppäsi PINKKiin mukaan aiemmin. Into tarttui ja halu vaikuttaa asioihin ja siksi hain jäseneksi. Jäsenvuosia on nyt takana 3 ja toinen hallitusvirka meneillään. JC toiminta on luonut mahdollisuuden kasvattaa verkostoja ympärilläni ja tuonut hyviä ystäviä sekä myös bisneksiä ja olen onnellinen saadessani olla mukana! Olen myös huomannut, että tekemällä oppii ja saattaa avautua yllättäviäkin mahdollisuuksia eteen kun vaan uskaltaa hypätä sinne kuuluisaan ”syvään päätyyn”!

MENNEISYYS?

Yksi ehdoton suosikkini on Rapuristeily jossa pääsin seuralaisen roolissa mukaan ja minut otettiin heti auttamaan ja tunsin kuuluvani joukkoon vaikka en ollutkaan virallinen jäsen saatika koejäsen, iso kiitos Hanna Toimille.

TULEVAISUUS?

Olen alkanut miettiä tulevaisuuttamme perheenä ja itseäni myös yksilönä, mitä haluan isona tehdä ja mihin suuntaan haluan mennä, kiitos nuorkauppakamarin, silmäni ovat entistä enemmän avautuneet. Jatkossa haluan oppia entistä enemmän johtamista sekä yhdessä tekemisestä, haluan oppia luopumaan siitä ajatuksesta takaraivossani, että yksin saisi nopeasti ja tehokkaasti aikaan enemmän kuin yhdessä.

TERVEISET

Toivon näkeväni teitä kaikkia jatkossa mahdollisimman monissa kamarimme sekä alueemme tapahtumissa unohtamatta kansallista toimintaa! Viimeistään Tallinnassa tavataan eikös?