Syyskuun PINKKiläinen Miia-Hannele Vuori

KUKA?

Olen Miia-Hannele Vuori, mutta kamaripiireissä minut tunnetaan nimellä ”Miia-Petteri”. Olen 43-vuotias senaattori ja kahden pojan äiti.

MITÄ?

Olen työsuojeluvaltuutettu ja suunnittelija Tampereen kaupungilla.

MIKSI?

Uusi työni työsuojeluvaltuutettuna on hyppy tuntemattomaan. Haluan kehittyä ihmisenä ja sitä ei tapahdu muuta kuin poistumalla mukavuusalueelta. Mottoni Töissä on hyvä! olla on monimielinen. Työ tekee ihmiselle hyvää monella tapaa ja työyhteisössä tulee olla hyvä meininki.

JCI?

Lähdin kamaritoimintaan mukaan vuonna 2003, koska halusin verkostojani laajemmiksi. Näiden kuudentoista vuoden aikana olen saanut tavata suurenmoisen määrän erilaisia persoonia ja heidän kanssaan olen saanut kasvaa johtamisen ja kouluttautumisen poluilla. En vaihtaisi vuottakaan pois.

MENNEISYYS?

Sain yllätyksekseni Ikaalisten aluekokouksessa senaattorin eli ikuisuusjäsenen arvon. Siinä meinasi jalat lähteä alta hämmästyksestä, ilosta ja onnesta. Saan olla mukana tässä hienossa järjestössä koko elämäni.

TULEVAISUUS?

Edelleen haluan olla mukana nuorkauppakamarissa, koska opin sitä kautta paljon työelämän taitoja ja tapaan mahtavia ihmisiä. Seuraavaksi aionkin paneutua Teamsin saloihin.

TERVEISET

Jos mietit nuorkauppakamaritoimintaan lähtemistä, älä enää mieti. Hae koejäseneksi ja koe itse mitä tämä mahtava toiminta on.