Tammikuun Pinkkiläinen Atte Hautala

MITÄ?
Alunperin olen koulutukseltani lähihoitaja valmistuin Vaasan ammattiopistosta 2015 jonka jälkeen muutimme perheeni kanssa Tampereelle. Lähihoitajan hommia ehdin tehdä puolisen vuotta ennen armeijaa ja sen jälkeen mietin, että mitä sitä haluais tehdä kunnes kaveri sai ylipuhuttua fortumin ständi myyntiin. Siitä se sitten lähti ja sillä tiellä olen pysynyt ensin ihan palkollisena mutta nyt viimeiset 3 vuotta pyörittänyt omaa firmaa tämän kyseisen kaverin kanssa joka sai minut alunperin myynnin maailmaan. 

 

MIKSI?
Halusin lähteä kehittämään omaa osaamistani sekä muuttamaan myyntiä kokonaisvaltaisesti. Yrittäjäksi olen halunnut jo pienestä asti mutta oikean alan valinta tuli kuin itsestään koska pidän itseäni helposti lähestyttävänä sekä kaverina jonka kanssa on hauskaa ja palkitsevaa tehdä erinäisiä asioita.
 

JCI?

Paras jci muisto on todellakin vuoden 2020 kansallinen kokous jossa pääsin maistamaan sitä oikeaa jci henkeä. Kamari toiminta on todellakin antanut jo lyhykäisyydessään mahtavia muistoja mutta myös todella upeita ihmisiä joten tähän ei voi muuta sanoa kuin PINKK IS BEST!

TULEVAISUUS?
Tulevaisuudelta odotan etenkin omaa kehittymistä sekä ihan huikeita kammari vuosia.
  

TERVEISET LUKIJOILLE?

Korona jatkuu mutta ei anneta sen häiritä vaan mennä eteenpäin.

 

 

Atte toimii vuoden 2021 hallituksessa IND roolissa, hän vastaa kamarimme koulutustoiminnasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *