Erikoisuuksien vuosi 2020 takanapäin-Erinomainen vuosi 2021 edessäpäin.

Vuosi 2020 on takanapäin ja uudet tuulet puhaltavat. Uusi hallitus vuodelle 2021 on täydessä työn touhussa ja upeita projekteja sekä koulutuksia on suunnitteilla. Uusi koe-jäsen haku aukeaa tuota pikaa ja haluammekin vahvistaa kamariamme uusilla koe-jäsenillä. Onko sinulla ystäviä jotka olisivat huikeita jäseniä tai olisitko sinä itse meille uusi tulokas, jos et vielä ole osa huikeaa porukkaamme? JC toiminta antaa kokemuksia, elämyksiä, oppeja ja kehittymisen paikkoja. Meillä Nuorkauppakamarissa on myös lupa epäonnistua, eikö olekin aika huikea kehittymis-”alusta”?

Vuodelle 2021 on paljon odotuksia ja uskomme niiden toteutuvan ja pääsemme taas innolla luotsaamaan Pirkanmaan nuorkauppakamarin uuteen nousuun näiden poikkeusolojen jälkeen.

Uusi hallitus, uudet kotisivut, uusia projekteja, uusia koejäseniä ja mitä vielä? Tästä vuodesta ei voi tulla mitään muuta kuin priimaa Pinkillä kosketuksella. Pysytään terveinä ja nautitaan tekemisestä, kouluttaudutaan ja tavataan, ainakin etänä.

LIO Virpi Mäkelä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *