HUHTIKUUN PINKKILÄINEN MERJA KORHONEN

KUKA?

Nimi: Merja Korhonen

Jotain itsestäni: Keväällä tunturi, kesällä biitsi, talvella hiihto – syksyn voisi poistaa… EIKU! Syksyllä sienet ☝

Työ: Ohjelmatuottaja, Tampereen Messut Oy

MITÄ?

Opiskelin Tampereen Ammattikorkeakoulussa kansainvälisen matkailun, jonka viimeisessä harjoittelujaksossa olin työharjoittelussa Tampereen Messuilla. Harjoittelujakson päätteeksi minulle tarjottiin äitiysloman sijaisen paikkaa projektiassistenttina ja tuolloin tuntui luontevalta jatkaa töitä tutussa paikassa valmistumisen jälkeen alkuvuonna 2014. Sittemmin olen edennyt ohjelmatuottajaksi ja pestissä olen toiminut kaksi vuotta.

MIKSI?

Palkitsevinta on onnistuminen omassa työssä – onnistunut tapahtuma, johon myös kävijät ja näytteilleasettajat ovat tyytyväisiä. Työyhteisömme on tiivis ”heimo” ja etenkin nyt korona-aikaan kun työkavereita näkee harvemmin, on arvostus työtovereita kohtaan noussut huimasti.

JCI?

Paras nuorkauppakamarimuistoni on ehdottomasti ensimmäinen alueen vaalikokous Raumalla syksyllä 2018. Kun kamaritoiminta ei vielä tuolloin ollut kovin selkeää ja tuntemattomia kamarilaisia oli tupa täynnä, oli mielestäni mahtavaa huomata, kuinka avointa, sympaattista ja mukaansatempaavaa porukkaa tämä järjestö on imenytkään itseensä! 😀  

TULEVAISUUS?

Jatkuva oppiminen ja kouluttautuminen on omalla prioriteettilistalla korkealla. Tämän vuoksi uskon, että nuorkauppakamarin kautta minulla on runsain mitoin mahdollisuuksia kehittää omia työelämäntaitoja. Tähtäimessä on siis useat kamarin kautta suoritettavat koulutukset, näihin ehdin tosin keskittymään hieman tuonnempana 😉

Haluan oppia keksimään innovatiivisia ja uusia tapoja tehdä erilaisia asioita ja ammentamaan omaa osaamistani osana tiimiä. Kun näin yksinyrittäjänä tekee kaiken aika pitkälti itse ja yksin, niin haluaisin päästä tiimityössä muistuttamaan itseänikin sen voimasta. Ehkä tämän kautta sitä muistaisi useammin myös oman yrityksen juttujen kehittämiseen etsiä hyvää tiimiä ympärilleen, kenen kanssa palloitella ideoita. Siihen tää nuorkauppakamari on loistava. Toki myös monella muulla osa-alueella haluan kehittyä ja löytää uusia taitoja. En tarkemmin osaa vielä sanoa mitä ne olisivat, mutta rakastan oppia uutta ja tulen varmasti heittäytymään monenlaisiin koulutuksiin ja projekteihin vielä mukaan.

TERVEISET

Tänä erikoisena aikana haastan jokaisen PINKKiläisen tutustumaan johonkin vielä tuntemattomaan koulutukseen jci.cc-sivulla. Ehkä saat kipinän ja innostut jostain uudesta ja ihmeellisestä ja samalla kehittämään itseäsi 🙂 Kannustan kaikkia PINKKiläisiä tarttumaan innolla uusiin haasteisiin ja ennen kaikkea osallistumaan projekteihin ja tapahtumiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *