HELMIKUUN PINKKILÄINEN ANNA KUISMA

KUKA?

Olen Anna Kuisma, savolais-kanadalainen ompelijainsinööri.

MITÄ?

Olen Etteplanilla töissä dokumentoinnin puolella. Olen lähiaikoina päässyt tekemään ihan inasen konesuunnittelutyötä, joka on tuonut uutta näkemystä dokumentointityöhön.

MIKSI?

Olin koko lapsuuden aikana ommellut itselleni sitä sun tätä. Pääsin lukion jälkeen työharjoitteluun ompelimoon ja tykkäsin siitä niin paljon, että menin ammattikouluun sitä opiskelemaan vuonna 2011. Vuoden verran olin korjausompeluyrittäjä, kunnes päätin etsiä uusia haasteita.

Löysin sitten tien insinööriksi. Pääsin 2015 ammattikorkeakouluun opiskelemaan konetekniikkaa ja tuotantotaloutta. Koulu meni paremmin kuin olin ajatellut, sain kiinnostavia kesätöitä ja heti valmistettuani pääsin Etteplanille töihin.

Parasta työssäni on vuorovaikutus muiden kanssa, sekä ongelmaratkaisumahdollisuudet.

JCI?

Lähdin mukaan JCI-toimintaan viime syksynä, koska haluaisin tutustua Pirkanmaalaisiin! Muutin tänne reilu vuosi sitten Kuopiosta ja ajattelin että nuorkauppakamari olisi hyvä paikka saada uusia tuttavuuksia. Olen vasta koejäsen, mutta olen kerennyt olla jo projektissa ja toiseen projektiin olen jo eksynyt. Ryhmän positiivisuus suorastaan yllättänyt. Toisista puhutaan niin paljon hyvää, joka luo lempeän ympäristön.

MENNEISYYS?

Ensimmäisenä tulee mieleen World Clean Up Day, eli ensimmäinen tapahtuma, johon osallistuin. Siellä satoi vettä ja selkäni kipeytyi, kun kyykki maassa roskia noukkimassa, mutta oli niin mukavaa seuraa, että jäi kuitenkin hyvä mieli.

TULEVAISUUS?

Haluaisin kasvaa sellaisiin rooleihin, jotka ovat tällä hetkellä syvällä epämukavuusalueellani. Haluaisin uusia näkemyksiä ja poistua omasta kuplasta. Haluaisin oppia tuntemaan teidät paremmin, ja tehdä kamarilaisten kanssa hauskoja ja maailmaa parantavia projekteja.

TERVEISET

Tuu nykäsee hihasta kun on hyvä sauma.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *